AÇED Başkanı Şenay Başak’tan Açıklama

 

15 TEMMUZ 2016 TARİHİNDE MİLLİ İRADE, DARBE VE DARBECİLERE GEÇİT VERMEDİ VERMEYECEKTİR!

EGEMENLİK KAYITSIZ ŞARTSIZ MİLLETİNDİR!

Aile Çevre Doğa Değerleri Tasarım ve Geliştirme Derneği Genel Başkanı Sayın Şenay Başak 15 Temmuz ruhunu tıpkı dün olduğu gibi 2016 Yeni Kent Kapalı Cezaevi Feto Davaları Duruşmalarına katılarak darbe ve darbecilere karşısında olduğunu bir kez daha göstermiştir. Aile Çevre Doğa Değerleri Tasarım ve Geliştirme Derneği Genel Başkanı Sayın Şenay Başak Tıpkı 15 Temmuz’da nasıl ki meydanlara indiysek!  Bugün de hain terör örgütü fetocülerin en ağır cezayı almaları için davaların takipçisi olduk ve kanımızın damlasına kadar şehit yakınlarına ve Gazi kardeşlerimize destek vermeye devam edeceğiz.

15 Temmuz Diriliş Şehit Yakınları ve Gaziler Dernek Başkanı Sayın Arif Bostancı ‘nın düzenlediği feto davalarına katılmak üzere duruşmaya tüm şehit yakınları ve gazi kardeşlerimizin katılım sağladığı programa katılım sağlayan, Aile Çevre Doğa Değerleri Tasarım ve Geliştirme Derneği Genel Başkanı Sayın Şenay Başak hanımefendi Kıymetli Validesi ile katılım sağlayarak şehit ailelerini yalnız bırakmamıştır.

Bu arada AÇED Genel Başkanı sayın Şenay Başak hanımefendi Kıymetli Validesine de şükranlarını dile getirdi. Ceylanpınar da Barış Harekâtında Kahraman Mehmetçiğimizin onurlu ve gururlu mücadelelerinde ve Diyarbakır Annelerinin evlat nöbetlerin de ‘’Moral, motivasyon ve destek ziyaretlerinde ‘’ kıymetli validesinin kendisini yalnız bırakmadığını dile getiren AÇED Genel Başkanı en büyük destekçisinin Eli Öpülesi validesi olduğunu sözlerine ekleyerek kıymetli validesine minnettar olduğunu dile getirdi.

Ayrıca en büyük minnettarlığını da Vatan uğruna şehadet şerbeti için Aziz şehitlerimize olduğunu ifade ederek minnet borcunu asla ömür boyu ödenemeyeceğini de sözlerine göz yaş yaşları içerisinde ifade etti.

‘’Bu Vatan toprağın kara bağrında sıra dağlar gibi duranlarındır, Bir tarih boyunca onun uğruna kendini tarihe verenlerindir. ’Diyen genel başkan sayın Şenay Başak kimimizin evladı, kimimizin babası, kimimizin kardeşi, kimimizin canı, kimimizin eşi, kimimizin gözbebeği kahraman Mehmetçiğimiz! Allah onlardan razı olsun. Tüm şehitlerimizin mekanları cennet olsun

Aile Çevre Doğa Değerleri Tasarım ve Geliştirme Derneği Genel Başkanı sayın Şenay Başak hanımefendi ‘’ 15 Temmuz Direnişi Namus bildiğimiz mefhumların zedelenmemesi ve ne kadar Kutlasalımız varsa sahip çıktığımız onurumuzun, şerefimizin gecesidir, diyen genel başkan sözlerine devam şöyle devam etti. Namusumuz adına asil Türk Kahraman evlatlarımızın kendilerini feda etmekten asla çekinmedikleri emsalsiz Direnişin Tarihi ve Zaferin günüdür 15 Temmuz 2016 Destanımızın günüdür.

Bu zafer aynı zamanda aziz milletimizin bekası ve mutluluğu ve ilahi bir mücadeledir. Hainlere, darbe ve Darbecilere geçit vermediği Yüce Türk Milletinin top yekûn ayağa kalktığı bir diriliş ve mukaddes bir yükseliş ve pisliklerin ayıklandığı gündür, zaferin günüdür. Diyen genel Başkan Sayın Şenay Başak 15 Temmuz Dirilişimizin sembolüdür. Kutsalımıza, onurumuza, namusumuza dil ve el uzatmaya kalkışan veya yeltenen Aziz Türk Milletimizin gücünü 15 Temmuz’da bizzat yaşayarak görmüşlerdir. 15 Temmuz Ruhunun ilham kaynağı Çanakkale Ruhudur. Çanakkale savaşları yalnızca bir askeri başarı değil, izzeti, nefsi ve haysiyeti ile oynanmak istenen büyük Türk milletini Yüceltme ülküsünün de ihtişamlı ve mukaddes bir anı olarak ta hafızalara kazınmıştır. 15 Temmuz da aynı ruhla izzeti, nefsi, haysiyeti, onurumuz, namusumuz, şerefimiz, ne kadar milli kimliğimiz varsa oynanmak istenmiştir ve buna Aziz yüce Türk milleti top yekûn ayağa kalkarak bir dirilişi ve yükseliş büyük bir silkiniş şahlanış göstermiştir. Bu şahlanışı sadece ve sadece T.C görebilirler. Adeta 15 Temmuz gecesi Millî Mücadelenin meşalesi yakılmıştır.

15 Temmuz şehitlerimiz başta olmak üzere, Tarih boyunca Vatan ve Millet sevdası uğruna şehit düşmüş tüm Aziz Kahraman şehitlerimizi bir kez daha minnet ve şükranla yad ediyorum.

UNUTMADIK UNUTMAYACAĞIZ, UNUTTURMAYACAĞIZ.

Ruhları şad, mekanları cennet, makamları Ali olsun.

Biz onlardan razıyız. İnşallah onlarda bizden razı olurlar.

Başta elleri öpülesi validem olmak üzere, 15 Temmuz Diriliş şehit yakınları gaziler dernek başkanı sayın Arif Bostancı, Aile Sosyal Politikalar Bakanlığı Şehit ve Gazilerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı sayın Salih Çakır göz, ismini sayamadığım onlarca şehit yakını kardeşlerime ve gazi kardeşlerimizden Rabbim binlerce kez daha razı olsun.

Allah onları başımızdan eksik etmesin.

Tüm şehitlerimize sonsuz minnetle.

*Aile Çevre Doğa Değerleri Tasarım ve Geliştirme Derneği Genel Başkanı