Almanya Parlamentosu ve Sözde Türkler

Almanya Parlamentosu  ve Sözde Türkler

Fevzi Türker  

Almanya federal PARLAMENTOSU (BUNDESTAG) 2 Haziran 2016 tarihli oturumunda, sözde Ermeni soykırımı tasarısını tartışarak Osmanlı devletinin 1915 tehcir kararını,630 üyesinin 629´unun oylarıyla soykırım olarak kabul etmiştir.

81.8 milyon nüfuslu Almanya da yaklaşık 15 milyon yabancı kökenli yaşamaktadır. Yabancı kökenliler, Alman toplumunun %19´unu, TÜRKLER de % 6.5´unu oluşturmaktadır. Sayıları 3.5 milyon civarında olan TÜRKLERİN, yabancılar arasındaki oranı %17.9 dur.
630 sandalyeli Almanya Parlamentosunda şuan değişik siyasi Partilerden 34 göçmen kökenli milletvekili bulunmaktadır, bunların 11´i Türk kökenlidir. Bir önceki dönemde ise Türk kökenli Milletvekili sayısının 5 olduğu bilinmektedir. Türklüğünü ve milli şuurunu kaybederek MANKURTLAŞAN, Türklükle alakası kalmayan, kanı bozuk bu 11 sözde Türk Kökenli milletvekilinin maalesef hepsi ERMENİ soykırım tasarısına kabul oyu kullanmışlardır.

Almanya da yaşamakta olan ve sayıları 60 bin civarında olan Ermeni toplumu kendini Almanya´nın her yerinde ve her alanda ispat etmiş durumdadır. Türkler ise Sayıları yaklaşık 3.5 milyon olmasına ve çoğunlukla milli kimliklerine sımsıkı bağlı olmalarına rağmen,hala sözlerini dinletemedikleri gibi ciddi bir örgütlenme yoluna gidemedikleri için ne kendi haklarını,nede Ermeni tasarısında olduğu gibi Türkiye´nin haklarını savunabilmişlerdir
Tokatlı olan Almanya Yeşiller Partisi Eş Başkanı Cem Özdemir, Almanlardan daha fazla Almancı ve azılı bir Türk düşmanı olduğunu her fırsatta göstermiş ve bu oylamada da kanıtlamıştır. Cem Özdemir soykırım iddiasını Alman meclisine taşıtıp onaylatan kişilerden biridir ve oylama öncesinde yaptığı teşekkür konuşmasında utanmadan Talat Paşa ile Enver Paşa için katiller tanımını kullanmıştır.

Cem Özdemir, her fırsatta babasının ÇERKES anasının Rum olduğunu iddia etmektedir. Soyunun ÇERKES olduğunu iddia ettiğine göre Türkleri sıkılmadan kötüleyeceğine ve sözde Ermeni soykırımıyla ilgileneceğine Rusların 1864 de on binlerce ÇERKESİN hayatını yitirdiği büyük ÇERKES sürgününü Alman Parlamentosuna taşıması daha geçekçi ve doğru olurdu. Türk düşmanlığını şiar edinen Cem Özdemir unutmamalıdır ki, 1864 Büyük ÇERKES sürgünü sırasında Osmanlı devleti kapılarını açarak yüz binlerce ÇERKESİ ölümden kurtarmıştır.
Ermeniler Ruslarla İngilizlerin oyunlarına kurban edilmişlerdir.Osmanlı devleti, Ermenilere karşı 1915 de soykırım değil sadece tehcir uygulamıştır. Rusya´nın ise 1864 de ÇERKESLER ile 8 Nisan1944 de STALİN´NİN emirleriyle KIRIM Türklerine uyguladığı ve on binlercesinin hayatına mal olan kanlı tehcirler, aslında birer soykırımdır ve dünya Parlamentolarınca tanınmalıdır.
Gerçek soykırımcı ve geçmişi kapkara olan ülke, Almanya´dan başkası değildir. Dünyada soykırım konusunda söz söyleyebilecek en son ülke Almanya olmalıdır. Almanya ikinci dünya savaşı sırasında 6 milyon YEHUDİYİ fırınlarda yakarak öldürmüştür. Tarihin diğer büyük soykırımlarını ise, AMERİKA´NIN Kızıl Derililere, İSPANYA ile PORTEKİZ´İN güney Amerika halklarına ve FRANSANIN da CEZAYİRLİLERE karşı uyguladıkları soykırmlardır.
Almaya Parlamentosunun Türkiye´yi Ermenilere karşı soykırım yapmakla suçlamasının uzmanlara göre birkaç nedeni vardır; Almanya Türkiye´nin Avrupa Birliği (AB) üyeliğinin önüne yeni bir engel koymak istemektedir, çünkü Almanya başından beri Türkiye´nin üyeliğine karşıdır ve soykırım konusunda kendine ortak aramaktadır. Ayrıca Almanya kendi ülkesindeki yaklaşık 3.5 milyon Türk´ü bu çirkin politik tavrıyla aşağılamak, Türk kimliklerini yok etmek ve yerine Alman Müslümanları kavramının yerleştirmektir