Ankara Türkmen Derneğinden Türkmen Kuruluşlarına anlamalı ziyaretler

Irak Türkleri Kültür ve Yardımlaşama Derneği Ankara Şubesi’nin 26 Mart 2021 tarihinde yapılan olağan genel kurul toplantısında seçilen yeni yönetim kurulu başkan ve üyeleri Ankara’da Türkmen kuruluşlarını ziyaret ettiler.

ITKYD Ankara. Şb. Seçilen yeni yönetim kurulu üyeleri Başkan Mahmut Kasapoğlu ve yönetim kurulu üyeleri; Ercüment Terzi (Başkan Yardımcısı), Cihat Eroğlu (Genel Sekreter), Tuna Pehlivan (Muhasip Üye), Abdülamir Kaplan (Aktif Üye) önce Irak Türkmen Cephesi Türkiye Temsilciliğini ziyaret etti. Heyeti ITC Türkiye temsilcisi Mehmet Tütüncü ve diğer arkadaşları tarafından karışlandılar. Tütüncü tarafından tebrik edilen Mahmut Kasapoğlu ve yönetimi, ITC ile işbirliği içerisinde olacaklarından memnuniyet duyacaklarını dile getirdiler.

Öte yandan Dernek Heyeti Türkmeneli Vakfı’nı ziyaret etti. Vakıf Başkanı Dr. Turhan Ketene tarafından kabul edilen heyet, Vakıf ile aralarındaki işbirliğinin artırılması ve ortak çalışmaları yapacaklarından mutlu olacaklarına vurgu yaptılar. Dernek ziyareti, Vakfın Başdanışmanı Dr. Mustafa Ziya ve Basın Danışmanı Dr. Şemsettin Küzeci’yi de ziyaret ettiler. Ziyaret esnasında ITC Yürütme Kurulu üyesi Dr. Hicran Kazancı’da yeni seçilen heyeti tebrik etti.