Armoni Müzik Topluluğu’ndan muhteşem konser

Antalyalı müzikseverler, Irak Türkmen Birliği ve Dayanışma Derneği Çağdaş Türk Müziği Korosu, Antalya Çağdaş Türk Müziği Topluluğu ve Armoni Müzik Topluluğu çalıştıran Şef Arzu Dede’nin yönetiminde “Neşei-i Meşk” konserinde buluştu.

 Kuşaktan Kuşağa Antalyalılar Derneği’nin katkılarıyla Armoni Müzik Topluluğu Muratpaşa Belediyesi Kültür Salonu’nda “Neşei-i Meşk” adlı muhteşem bir konser gerçekleştirdi.

Konsere CHP 22. Dönem Antalya Milletvekili Tuncay Ercenk, Muratpaşa Belediyesi Başkan Yardımcısı Hüseyin Sarı, Irak Türkmen Birliği ve Dayanışma Derneği Başkanı Dr. Kürşat Çavuşoğlu, Antalya Azerbaycan Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Ceyran Sattarova, Uluslararası Tüm Engelliler Yaşlılar Kimsesizler Federasyonu (UTEF) Genel Başkanı Güldane Kaya Kaçar, Türk Ocakları Antalya Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Erdemir, ,protokol üyeleri ve çok sayıda sanatsever katıldı.

Birbirinden değerli eserlerin seslendirildiği gecede Kuşaktan Kuşağa Antalyalılar Derneği Başkanı Bülent Kantarcılar  ve Antalya’nın müzik yaşamına konserlerle renk katan koro Şefi ve müzik direktörü Arzu Dede’nin konuşmasında kendilerine büyük destek veren Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Muratpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Sarı ve Muratpaşa Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Gülnur Karaarslan’a  teşekkür ettiler.

Arzu Dede, “Yaşadığımız şehir Antalya’da sizlerle çok keyif aldık, umarım sizlere de keyif katmışızdır, yeni konserlerde buluşmak dileğiyle şen ve esen kalınız.” dedi.

Konser iki bölümden oluştu, Şef Arzu Dede yönetiminde Armoni Müzik Topluluğu ve sanatçılar birbirinden güzel eserlerle dinleyenleri mest etti ve konser büyük beğeni topladı.. Konserde birbirinden değerli sanatçıların unutulmayan eserleri seslendirildi ve muhteşem bir müzik ziyafeti sunuldu. Yaklaşık 2 saat süren konser büyük bir beğeni ile izlendi ve müzikseverler tarafından dakikalarca ayakta alkışlandı. Ayrıca konserde, Şef Arzu Dede’nin performansı büyük takdir topladı.

Irak Türkmen Gazeteciler Cemiyeti Dış İlişkiler Sorumlusu Dr. Kürşat Çavuşoğlu