Bahçeli’den CHP’ye Sert Tepki!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ankara’da gazetecilerle bir araya geldi. Gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan Bahçeli, FETÖ’nün siyasi ayağı tartışmalarına değinerek, ”FETÖ’nün siyasi ayağını bulamıyorlarsa bize yetki versinler, biz buluruz” ifadesini kullandı.

Bahçeli, CHP’nin konuyla ilgili verdiği önerge için “Kalkıp beş partiyi bir araya getirdik Meclis’te, ne yapacağız hepimiz savcılık mı yapacağız? Hakimlik mi yapacağız? Bir de bunu çok saptırıyorlar. İşte zaten bizi düşündüren, CHP’ye olan güvenimizi sarsan nokta burasıdır” dedi.

Yurtta Sulh Konseyi için önerge verilmesinin daha anlamlı olacağını belirten Bahçeli, “İstismardan vazgeçin, çorbacıyla tatlıcıyla uğraşmayın” diye tepki gösterdi.

“Yurtta sulh konseyi diye bir konsey var mı? Yok diyorsanız TRT spikerinin okuduğu metin kimin metni?” diyen Bahçeli, şunları kaydetti: Böyle bir konseyin askeri kanadı belli, Silivri ve Sincan’da. Peki siyasi kanadı nerede? Bunları bulun diyoruz. Bulamıyorlarsa bize yetki versinler biz buluruz bunları.