e. Milletvekili Niyazi Mimaroğlu “Türkmen Sarayı” nı Karantina hizmetine verdi

Üçüncü Dönem Irak Türkmen Milletvekili Niyazi Mimaroğlu

“Türkmen Sarayı” nı Karantina hizmetine verdi

Şemsettin Küzeci/Irak Türkmen Cephesi Bağdat temsilcisi ve 3. Dönem Türkmen Milletvekili Niyazi Mimaroğlu, Irak’ın geçtiği bir kritik Korona sürecinde Tuzhurmatu’da yaptırdığı Türkmen Sarayını Karantina hizmetine sundu. Eski milletvekili Niyazi Mimaroğlu, tüm olanaklarıyla Türkmen Sarayı’nı kent halkının hizmetine ve Kriz Komitesi’nin emrinde yerleştirmek için harika bir insani ve ulusal girişim sundu.

Tuzhurmatu Halkı en çok ihtiyaç duyduğu süreçte bu saray umudu ve moral veren önemli bir adım oldu. “Türkmen Sarayı” nın ses geçirmez ve ısıya sahip, 1400 metrekareden fazla alana sahip, ferah salonlar, yönetim odaları, misafirperverlik, sağlık tesisleri ve hacıları bağışlayan kardeşlerin katkılarıyla birinci sınıf oteller seviyesine kadar yaşamasını sağlayan bir iç bahçe içeren beton bir binadır.

Bu kritik süreçte ve dünya Korona virüsle mücadele verirken Niyazi Mimaroğlu böyle bir girişimde bulunması diğer iş insanlarına ve imkân sahiplerine de örnek olacak bir davranış niteliğindedir.

Gazetemiz adına Mimaroğlu’na teşekkür eder, Irak devletin ve maddi imkana sahip olanlar doktor ve malzeme temini için adım atmaları elbette hak tarafından beklenene bir umuttur…