Hollanda Türk Federasyonu Heyeti Deventer Belediye Başkanını ziyaret etti

Hollanda Türk Federasyon’a bağlı teşkilatların bulunduğu belediyelerin başkanlarını ziyaret programında bu sefer Deventer Belediye Başkanı Andries Heidema vardı.

Hollanda Türk Federasyon Genel Başkanı Murat Gedik, Genel Sekreter Erim Uğurlu, Deventer Gök Sancak Kültür ve Eğitim Merkezi Başkanı Arif Uçar ve Sekreter Uğur Güçlü, Deventer Belediye Başkanı Andries Heidema’yı makamında ziyaret ettiler.

Ziyaretten memnuniyetini dile getiren Belediye Başkanı Andries Heidema Hollanda Türk Federasyon ve Gök Sancak Kültür ve Eğitim merkezi hakkında bilgi aldı. Andries Heidema  özellikle Türkleri ilgilendiren konularda artık Gök Sancak Kültür ve Eğitim Merkezi’nin de davet edileceğini ve bu davete katılım olacağını umut ettiğini söyledi. Gündemde olan konuların da ele alındığı ziyarette Andries Heidema’ya Türk Federasyon’un Hollanda Meclisi’nde gerçekleştirmiş olduğu komisyon buluşması kitapçığı taktim edildi.

Toplantı sonrası çekilen hatıra resminin akabinde, ziyarette bulunan Türk Federasyon ekibine Deventer Belediye’sinin tarihi binası gezdirildi.