Irak Türkmen Cephesi Türkiye temsilciliği Gençlik teşkilatında yeni dönem

Irak Türkmen Cephesi Türkiye Temsilciliği Gençlik Teşkilatı bünyesinde başlayan yeni dönemle birlikte görev değişimi de yapıldı. Türkiye’de mukim Türkmen gençlerinin iyi bir biçimde örgütlenmesi, ITC ile güçlü bağ oluşturulması ve gençliğin milli davaya hizmet yolunda etkin bir şekilde rol alması amacıyla oluşturulan ITC Türkiye Temsilciliği Gençlik Teşkilatı, tesis edilmiş olduğu 2 yıllık süre içerisinde çok önemli ve başarılı çalışmalara imza attı.
Gençlik Teşkilatının daha fazla alanda çalışma yürütebilmesi amacıyla kadrosunun yeni üyelerle güçlendirilmesi kararı alınmıştır. Bu minvalde, halen görevde olan bir kısım üyelerle birlikte yeni katılan arkadaşlarla bir yönetim kurulu oluşturuldu. Gençlik teşkilatı yönetim kurulu başkanlığına Murat Küçük getirildi.
Görev süresi sona eren eski yönetimdeki arkadaşlara yapmış oldukları değerli çalışma, katkı ve fedakârlıklarından dolayı teşekkür eder, kendilerine üstün başarılar dileriz.
2 Mart 2021 tarihinde Temsilcilik binasında gerçekleşen gençlik toplantısına başkanlık eden ITC Türkiye Temsilcisi Mehmet Tütüncü, Türkmen davasında gençliğin önemli bir yeri olduğuna vurgu yapıp “Irak Türkmen Cephesi olarak her zaman gençlerin önünü açmak, şuurlu ve özgüveni yüksek gençlerin davamıza kazandırmak için var gücümüzle çalışacağız” dedi. Yeni yönetim kurulunda yer alan bütün gençlere üstün başarılar diledi. Toplantıda Temsilciliğin Teşkilat sorumlusu Firas Ağaoğlu da hazır bulundu.