Türkiye’den ne İstiyorsunuz

Türkiye’den ne İstiyorsunuz

Dr. Şemsettin Küzeci

Ortadoğu’da meydan gelen Arap Baharı ve rejim değişiklikleri bir çok ülkeyi de tedirgin etmiştir. Dikta rejimlerin son ermesi ve demokrasinin hakim olduğu rejimlerin iktidar olmaları dünya barışına ve dünya’da yaşam standartlarına büyük katkı sağlamıştır. Türkiye Dünya’da insanlık için yaşama mücadelesi veren rejimlere karşı var gücüyle destek olup, katkıda bulunmuştur. Hele hele Afrika ve gelişmemiş ülkelere katkı ve yardımları takdire şalendir.

Son yıllarda Suriye ve Irak konusunda çok duyarlı bir şekilde hareket eden Türkiye ister mülteciler konusunda göçmenler konusunda değil maddi manevi bir şekilde seferber olmuştur. Türkiye’nin devlet ve halk el ele verip güçlü bir sistem ve barış yollarını ararken Ankara’da teröristler yine demokrasiyi, halkı, barışı, birlik ve beraberliği baltalamaya çalıştılar.

18 Şubat 2016 tarihinde Ankara patlamasını insanlık adına ve basın organı olarak şiddetle kınıyoruz. Masum şehitlerimize Allahtan rahmet ve yararlılara acil şifalar dileriz. Türkiye’mize büyük geçmiş olsun. Allah yar ve yardımcımız olsun.

Ey caniler Türk Halkından ne istiyorsunuz?

Ey batının kanlı gömleğini giyenler Türk halkından ne istiyorsunuz?