Türkmen sanatçı Mustafa Parlakyıldız, Irak’taki ses yarışmasında ikinci oldu

Irak idol ses yarışmasında Türkmeneli’nin sesini temsil eden Mustafa Parlakyıldız,  final performansıyla geceye damga vurdu. Birinciliğine kesin gözüyle bakılan Türkmen sanatçı Parlakyıldız, şaibeli bittiği düşünülen sonuçların ardından yarışmada ikinci oldu. Parlakyıldız, sahnede Türkmeneli bayrağı açtı.

Türkmen genç sanatçı Mustafa Samir Parlakyıldız Irak’ta Arapça yayın yapan Ortadoğu Medya grubu tarafından organize edilen, genç sanatçıları seçen “Iraq Idol” ses yarışması finaline bir kez daha damgasını vurdu.

Türkmen sanatçı Mustafa Parlakyıldız, dün “Irak İdol Yarışmasının” final gecesinde sergilediği iki performansıyla büyük beğeni topladı. İlk performansında Arapça bir şarkıyı seslendiren Parlakyıldız, sahneye ikinci çıkışında “Tükendi Nakdi Ömrümün” şarkısını söyledi. Şarkı boyuncu Parlakyıldız’ı ayakta dinleyen yarışmanın jürisi Hatem Al-Iraqi, Türkmen sanatçıya övgü dolu sözler yağdırdı. Parlakyıldız’a destek için Lübnan’a giden Türkmen müzisyen ve aranjör Ali İnceparmak da orkestrada yer aldı.

Türkçe ve Türkmen manileri ile Arap seyircisinin kalbinde taht kuran ve birinciliği kazanmasına kesin gözüyle bakılan Türkmen sanatçı, şaibeli bittiği düşünülen sonuçların ardından yarışmadan ikinci olarak ayrıldı. Parlakyıldız’ın sahnede Türkmeneli bayrağı açması kameralara yansıdı.

(AK)